Tjänster

 

Open Systems Engineering tillhandahåller följande tjänster

OEM Kommunikationslösningar för instrumentering och datainsamling

Open Systems och B&B Electronics har ett samarbete för OEM lösningar, där vi kan designa och tillverka specialtillämpade produkter för kunder med behov av produkter med t.ex eget varumärke.

Vi på OSE samarbetar med B&B Electronics för kunna erbjuda kundanpassade produkter. Produktanpassning har en varit kärnverksamhet hos B&B hela deras 29 åriga historia och nu kan vi på OSE i Skandinavien erbjuda dessa tjänster. OSE hjälper dig att ta fram speciallösningar till dina datakommunikationsproblem. Vi löser problem, stora som små, för att göra ditt jobb lättare. B&B har designat och tillverkat produkter för 75 av 100 på Fortune100-listan, samt för systemintegratörer och nystartade företag.

Vi erbjuder:

Kundanpassade konverteringar för OEM tillverkare
Omkopplare och datasplitters
PCI-kort med specialiserade gränssnitt
Konverting av serie till ethernet
Trådlös och förtrådad konvertering
Service

Vår service till dig innehåller:

Utveckling av programvara och elektronik
Snabb framtagning av prototyper
Produktion av färdiga etiketter
Tester och certifiering

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OSE’s OEM Katalog

Konsulttjänster

Konsulttjänsterna innefattar utveckling av operatörssystem, systemkontruktion av industriella webserverfunktioner samt projektassistans.

Supporttjänster

Supporttjänsterna omfattar webbaserade supporttjänster på levererade produkter, support- och uppgraderingsavtal samt remote underhåll via fjärrstyrningsprogram av typ RAS och TightVNC.
Kontakt sker via info(at)opensystems.se.

Utvecklingsuppdrag

Utvecklingsuppdrag åtages inom området utveckling av drivrutiner för styrsystem och industriella system under Linux samt maskinvaruutveckling till av oss levererade produkter. Vi kan även leverera utveckling av operatörssystem för olika embedded plattformar.

Supportavtal

I samband med köp av programlicenser kan ett supportavtal tecknas. Detta innebär en prenumeration på nya programutgåvor och en förlängning av supportfunktionen via E-mail. Kostnaden för detta är 15-18% av aktuellt listpris, beroende av produkt. I det fall supportavtalet gått ut, kan man uppgradera en gammal licens till aktuell utgåva. detta kostar i så fall 30% av aktuellt listpris, förutsatt att det finns en jämförbar licens som fortfarande marknadsförs.

Utbildning

Vi erbjuder kurser på försålda program. Till produkten VIB Laces (operatörssystem via webläsare) finns en tvådagars kurs där kursdeltagarna lär sig att bygga websidor som läser och skriver värden i PLC system och som sedan presenteras grafiskt.

Garantier

I samband med köp av programlicenser erhålles en funktionsagaranti, som innebär att ev. funktionsfel rättas kostnadsfritt under en garantitid, som i regel är 12 månader eller så länge aktuell programutgåva (release) säljs. Köparen erhåller en ny programvara sig tillsänd. Installation av den nya programvaran ingår ej, men kan erbjudas på begäran. Eventuella fel rapporteras via info(at)opensystems.se.

Felrättningspolicy

Fel rättas normalt inom innevarande programutgåva (release). I det fall fel uppstår i äldre programutgåvor, ombedes kunden att först uppgradera till senaste utgåva för att se om felet kvarstår. Detta beroende på att en ny programutgåva normalt innebär att samtliga kända fel åtgärdas.

Kundforum

Vi välkomnar förslag från kunder på förbättringar eller kompletteringar av vårt produktutbud eller webbplats. Sänd i så fall ett mail till cgillblad(at)opensystems.se

Kommentarer inaktiverade.